Používame cookies

Používaním týchto stránok súhlasíte s používaním cookies, ktoré nám pomáhajú zabezpečiť lepšie služby. Viac info

Nádherná usadlosť v obci Horná Štubňa

495 000 €
400 m2
Chata
Obec: Horná Štubňa
Okres: Turčianske Teplice
Kraj: Žilinský kraj
Druh: Domy
Typ: Predaj
Kategória: Chata
Plocha: 400 m2

POPIS NEHNUTEĽNOSTI

Realitná kancelária PEGAS REAL exkluzívne ponúka na predaj nadhérný vidiecky dom - chalupu s krásnou slnečnou záhradou a pozemkom vo vyhľadávanej lokalite neďaleko Kremnických vrchov - v Hornej Štubni.

Chalupa sa nachádza v tichej časti dediny. Celková výmera pozemku vrátane rodinného domu je 3044 m2, úžitková plocha domu a hosťovského domčeka je 392 m2 + garáže pre tri autá je a koniareň a ateliérom. Svojou dispozíciou je dom veľmi praktický a účelový. Pri dome je garáž pre tri autá. 

Pozemok  ponúka nádherné viacúčelové zákutia. Je tu miesto pre detské ihrisko, okrasnú zeleň, saunu  aj bazén. V zadnej časti nájdete tiché sedenie, ovocné stromy aj úžitkovú záhradku. Chalupa je ideálna pre malú aj veľkú rodinu a poskytuje vynikajúce možnosti aj pre dvojgeneračné bývanie. Je okamžite obývateľná.

DISPOZÍCIA:
Do domu sa vstupuje cez predsieň a vstupnú chodbou, z ktorej vedú schody do pivnice a do podkrovnej časti domu. Dom sa skladá s dvoch prepojených ale samostatných celkov. Je tu aj vínna pivnica, hosťovský dom s garážou, garáž pre tri autá a koniareň.

TECHNICKÉ PARAMETRE :
( toto je len čo by sme potrebovali vedieť )
Konštrukciu domu tvorí  kameň a kváder,  okná sú  plastové, strecha sedlová s krytinou z kanadského šindľa. Dom je situovaný  v prednej časti pozemku a dispozične pozostáva z jedného prízemného a jedného nadzemného podlažia, pričom časť domu je podpivničená.  
- verejný vodovod
- žumpa 12m3 
- wifi a TV satelit
- 2 x studňa

VÝHODY:
-  krásna rodinná chalupa
-  veľká slnečná záhrada
-  garáže
-  dobrá dostupnosť 
-  výborná investícia aj na prenájom
- vhodné ako víkendová chalupa
- blízkosť lyžiarskych stredísk
- blízkosť kúpeľov

LOKALITA:
Obec Horná Štubňa sa nachádza len 6km od kúpeľného mesta Turčianske Teplice a 16km od historickej Kremnice,  v nádhernom tichom, horskom prostredí Kremnických vrchov. Je veľmi dobre dostupná nakoľko sa nachádza na hlavnej trase medzi Martinom a Žiarom nad Hronom. 

Svojím obyvateľom ponúka dobrú občiansku vybavenosť, nachádza sa tu  obchod, škôlka a 1.stupeň základnej školy, kostol a obecný úrad. 

V blízkosti obce sa nachádzajú známe lyžiarske strediská Skalka (23km) a Krahule (15km) a trochu vzdialenejšia Valčianska Dolina (29km). Na svoje si tu prídu priaznivci turistiky, cykloturistiky,  hubárčenia, ale aj relaxu, ktorý vo veľkom ponúkajú svojim návštevníkom Turčianske Teplice. 

CENA :
Cena: 495.000.- €
Kontakt: Igor Vlčko, RSc.
Tel: 0911 744 099

Text a použité fotografie nehnuteľnosti sú majetkom realitnej kancelárie – Pegas real s.r.o

DOPLŇUJÚCE INFORMÁCIE

Status:
aktívne
Vlastníctvo:
osobné
Plocha pozemku:
3044 m2
Úžitková plocha:
400 m2
Zastavaná plocha:
200 m2
Stav:
úplne prerobený
Celková plocha:
400 m2

Hypotekárna kalkulačka

Lokalita IDEÁLNE MIESTO NA BÝVANIE

Kontaktný formulár RADI VÁM POVIEME VIAC

Nenašli ste tú pravú nehnuteľnosť? PODOBNÉ NEHNUTEĽNOSTI